رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 139609

مواد غذایی در بسته های عجیب و ضرورت توجه به یک هشدار

ساعت24- در اغلب کشورها نو آوری برای بهبود تجارت و استفاده از خلاقیت برای جذب مشتری بیشتر به شکل پیگیر و موثر انجام می شود. این اقدام باید براساس استانداردها و روش های درستی باشد. ضمن اینکه شرایط رقابتی بازار را برهم نزند در عین حال مرز بین مواد غذایی و مواد غیر غذایی را مخدوش نکند. اگر مواد غذایی در بسته های دارو و یا مواد سمی و بهداشتی عرضه شود چنین مسئله ای رخ می دهد.

food_lamp.jpg
h2>مواد غذایی و بسته بندی های عجیب

در برخی کشور ها چنین اقدماتی برای رویداد های خاص و در تعداد محدود تولید می شود. این نوع کالاها برای مراسم و مهمانی ها تولید می شود یا برای شوخی کردن اما هیچگاه اجازه تولید انبوه و توزیع عمومی به این کالاها داده نمی شود. در خبرها شنیده شده که در امارات مواد غذایی تولید و توزیع شده که در بسته بندی هایی غیر عادی عرضه می شوند. نوشابه در لامپ و یا در بسته بندی شامپو یا دارو و غیره. البته پس از توزیع این خوراکی ها جمع آوری شده است. در واقع این روند و ابداع به مخدش شدن مرز کالاها منجر می شود و مصرف کنندگان دچار اشتباه و خطا می شوند و امکان بروز ضرر و زیان به سلامت آنان می شود. این مسئله بویژه در میان کودکان و نوجوانان و یا افراد سالمند و یا بی اطلاع منجر شود.

کالاهای ممنوعه کشورهای دیگر را نخریم

شهرداری دبی، طی بیانیه ای هشدارهای لازم را در این باره صادر نموده و تاکید کرده که بر اساس استانداردهای موجود برای شکل ظروف بسته بندی مواد غذایی، نسبت به مدت نگهداری و تاریخ انقضاء، بسته بندی جدید موجود در بازار مورد تأیید این اداره نیست و به هیچ عنوان ساخت آن ها در کارخانه های شیرینی و شکلات سازی و … تأیید نمی گردد.

حال که این کالاها در امارات جمع آوری شده این احتمال وجود داردکه برخی سود جویان با قیمت کمتر این کالاها را خریده و در ایران توزیع کنند. بهتر است که تا پیش از وقوع چنین رویدادی مسئولان مربوطه با هشیاری در این زمینه اقدام کرده و از بروز چنین رویدادی جلوگیری کنند. البته اگر هم وارد کشور و در برخی فروشگاه ها عرضه شد مصرف کنندگان باید دقت کنند و این محصولات را خریداری نکنند. بدون شک نباید کالاهای ممنوعه کشور های دیگر را خریداری کرد. البته نباید اجازه واردات آن را داد.

پیش از این دیده شده بود که یک نوع ماده مورد مصرف در بازکردن لوله های فاضلات در منازل به رنگ نارنجی و مانند ظرف شربت پرتقال تولید شده بود و در برخی منازل کودکان با این تصور که این ظرف ها خوراکی است ماده درون آن را نوشیده و دچار سوختگی ناشی از اسید موجود در این ظرف ها شده اند.بارها در باره این نوع بسته بندی نیز هشدارهایی داده شد اما متاسفانه هیچ اقدامی برای جلوگیری از تولید این ظرف ها و توزیع آن ها نشده و هنوز در مراکز فروش با همازنک عرضه می شود. متاسفانه در این مورد باید اقدام جدی شود و با اعمال استاندارد هایی برای این نوع بسته بندی ها اجازه نداد که میان مواد سمی مواد خوراکی در نوع بسته بندی و رنگ تشابه هایی باشد.امید که مسئولان مربوطه در این زمینه توجه لازم را به خرج دهند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها